TwitterGoogle BookmarksRSS FeedPinterest

Korhelyleves

Hozzávalók 4 főre:Norbi Update Eger korhely leves30 dkg vágott savanyú káposzta
10 dkg füstölt szalonna
1 csipet köménymag
1 babérlevél
2 szem feketebors
1 l húsleves
4 gerezd fokhagyma
10 dkg vöröshagyma
10 dkg Update1 virsli

10 g Norbi szénhidrátcsökkentett liszt
1 kk pirospaprika
1 csomag szénhidrátcsökkentett Update kenyér


Elkészítés:
A füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, és zsírját kiolvasztjuk.
Rátesszük a megtisztított és finomra vágott vöröshagymát, fokhagymát, majd üvegesre pirítjuk. A tűzről lehúzva belekeverjük a pirospaprikát, hozzáadjuk az apróra vágott és lecsöpögtetett savanyú káposztát. Néhány percnyi pirítás után felöntjük szűk egyliternyi húslevessel. Hozzáadjuk a babérlevelet, borsot a köménymagot és befedve felforraljuk. 20 percig főzzük. A virslit felkarikázva tesszük a levesbe. Végül belekeverjük a liszttel simára kevert tejfölt, majd jól kiforraljuk. Kenyérrel tálaljuk.

1 adagban:

Energia: 355 kcal,
Szénhidrát:31g,
Fehérje:20,
Zsír:20 g,
GI:30

Joomla Templates by Joomla51.com
Joomla extensions by ZooTemplate.com