TwitterGoogle BookmarksRSS FeedPinterest

Káposzta krémleves sült virslivel

Hozzávalók 4 főre:
2 db Update1 medvehagymás cipó
20 dkg káposzta
10 dkg káposzta díszítéshez
15 dkg Update1 virsli
5 dkg vöröshagyma
8 dkg sárgarépa
1,5 dl tejszín
só, bors, olívaolaj, petrezselyem


Elkészítés: A káposztát vékony csíkokra összevágjuk, vöröshagymát is felszeletelem és a káposztához adom. Sárgarépát megpucolom, lereszelem. Egy lábosban kevés olívaolajon kezdjük pirítani, kevés vízzel felöntjük, sót, borsot adunk hozzá. Kb 15 percig tart ez a folyamat. Utána a zöldségeket a turmixba tesszük és felöntjük tejszínnel. Alaposan összeturmixoljuk, majd visszaöntjük a serpenyőbe, újból felforraljuk. A virslit feldaraboljuk, olívaolajon megpirítjuk. A maradék káposztát forró olajban kisütjük ropogósra. Tálaláskor a virslit a csészébe, a káposztát a tetejére szórjuk. Medvehagymás cipóval kínáljuk.

Tápanyagok 1 adagban:
Energia 450 kcal,
Szénhidrát 28 g,
Fehérje 23 g,
Zsír 9 g,
GI 15  

Joomla Templates by Joomla51.com
Joomla extensions by ZooTemplate.com