TwitterGoogle BookmarksRSS FeedPinterest

Fahéjas almaleves

Hozzávalók 4 főre:Norbi Update Eger fahejas almaleves1 üveg almabefőtt
1 dl fehérbor
1 dl tejszín
15 dkg zöld alma (Granny Smith)
Update cukor
őrölt fahéj


Elkészítés:
Az almabefőttet leszűrjük, levét fehérborral és fahéjjal felfőzzük. Hozzáadjuk az apróra vágott almát, összeforraljuk, beletesszük a tejszínt. Az egészet összeturmixoljuk. Ha szükséges adhatunk hozzá zérócukrot, tejszínt. Összevágjuk apró kockákra a hámozott zöld almát, ezt tesszük tálaláskor a csésze aljába.
Hidegen és melegen is fogyasztható.

Tápanyagok 1 adagban:
Energia 125 kcal,
Szénhidrát 6 g,
Fehérje 1 g,
Zsír 4 g,
GI 20

Joomla Templates by Joomla51.com
Joomla extensions by ZooTemplate.com