TwitterGoogle BookmarksRSS FeedPinterest

Ropogós csirkecomb édes paradicsommal



Norbi Update Eger Jamie tepsis csirkeHozzávalók 4 személyre:

? 4 csirkecomb
? Jamie Oliver rózsaszín himálaja só és frissen őrölt fekete bors
? egy nagy csokor friss bazsalikom, apróra vágva
? 2 nagy marék piros és sárga koktélparadicsom megfelezve, és paradicsom negyedelve
? 1 fej fokhagyma
? 1 friss piros chili, apróra vágva
? Jamie Oliver extra szűz  olívaolaj

Nagyszerű vendégváró étel, nagyon könnyű elkészíteni.

Melegítsük elő a sütőt 180 ° C-ra. A 4 db csirkecombot dörzsöld be a sóval, borssal, majd rakd egy nagyobb sütőedényben. Add hozzá a paradicsomokat és az apróra vágott bazsalikomot. Szórd a fokhagyma gerezdeket az edénybe, az apróra vágott chilipaprikával együtt és locsold meg az egészet egy kis olívaolajjal. Keverjük össze egy kicsit de úgy hogy ne törjük össze a paradicsomokat. Helyezzük a sütőben 1 ? órára.

Ízlés szerint adható a húshoz egy kevés szeletelt zeller. Tálalható zellerpürével vagy, távolítsuk el a csontról a húst és főzzünk hozzá Update 1 spagetti tésztát. (a zellerpüré elkészítése ugyanaz, mintha burgonyapürét készítenénk-amiben különbözik: isteni finom és Update 1 :)

Magdi

Joomla Templates by Joomla51.com
Joomla extensions by ZooTemplate.com