TwitterGoogle BookmarksRSS FeedPinterest

Lecsó római tálban



Norbi Update Eger lecso romai talbanHozzávalók:
- 1kg zöldpaprika

- 4 paradicsom

- 15 dkg Update1 söréttarhonya

- 1 fej vöröshagyma

- 2dl tejföl

- 1 gerezd fokhagyma

- 1 evőkanál Update1 bio kókuszzsír, pirospaprika

- őrölt bors,Carpatia Update1 hegyikristály  só


A római tálat a fedelével együtt fél órára vízbe áztatjuk.
A paprikát felszeleteljük, a paradicsom héját lehúzzuk, majd karikákra vágjuk.
A tarhonyát az olajban barnáspirosra sütjük, hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot.
Zúzott fokhagymával, apróra vágott hagymával ízesítjük, cserépedénybe öntjük.
A tejfölt 4dl vízzel elkeverjük, megsózzuk, borsozzuk, és a tálban levő alapanyagokra öntjük.

Lefedjük, és sütőben kb. 70 percig sütjük.

Joomla Templates by Joomla51.com
Joomla extensions by ZooTemplate.com