TwitterGoogle BookmarksRSS FeedPinterest

Kakukkfüves erdei gombás pirítós

Norbi Update Eger kakukkfuves erdei gombas piritosHozzávalók 2 személyre:
  25-30 dkg vegyes erdei gomba
(de lehet csak vargánya, róka gomba, szegfűgomba, vagy kucsmagomba)
 3-4 dkg   Update natural vaj
 1-2 gerezd fokhagyma
 fél csokor petrezselyem
 1 ág kakukkfű
 1 dl száraz fehérbor
 só, bors
 4 szelet Update1 medvehagymás cipó

A megtisztított vékonyan felszeletelt gombát a vajon 2-3 percig pirítom. Hozzáadom a zúzott fokhagymát, sózom, borsozom, rátépkedem a kakukkfüvet, hozzáöntöm a bort, s addig forralom, míg a bor el nem párolog. Leveszem a tűzről, s hozzáadom a petrezselyemzöldet. A gombás keveréket a pirítósokra halmozom, forrón tálalom.

Jó étvágyat!

Joomla Templates by Joomla51.com
Joomla extensions by ZooTemplate.com