TwitterGoogle BookmarksRSS FeedPinterest

Piskótához:Norbi Update Eger Vanilia torta
3 db tojás
30 gr Update1 Prebiosweet
30 gramm Update1 liszt

A tojásokat a cukorral habbá verjük, belekeverjük a lisztet és tortalapnak kikenve 180 C- on 7 perc alatt készre sütjük. 4 db 8 tortaszeletes karikát szúrunk belőle.

Krém:
200 gr Update1 vanília puding
3db lapzselatin
400gr hab
1 db vanília rúd

A kihűlt csomómentesre kevert pudingba belekeverjük a beáztatott felmelegített zselatint és a vanília magokat, a krémet 4 egyenlő részre osztjuk és a négy piskótát betöltjük. Hűtjük, szeleteljük.

6 szeletbe vágva, 1 szeletben:

CH: 8 g
GI: 10

Joomla Templates by Joomla51.com
Joomla extensions by ZooTemplate.com