TwitterGoogle BookmarksRSS FeedPinterest

Diák törzsvásárlói program szabályzat

 

Az egri Norbi Update Egészségtudatos Üzlet & Kávézót üzemeltető Vitál-Fitt Kft. diák törzsvásárlói programot működtet a hűséges, visszatérő diák vásárlók jutalmazására.
A program két részből áll:
I.    Pecsétgyűjtő promóció
II.    Eseti jellegű akciók
A program szabályzata:
Norbi Update Eger diak torzsvasarloi1. A programban való részvétel önkéntes. Regisztrálni kizárólag az üzletben lehet személyesen. A regisztráció feltételei:
-A vásárló minimum 500 Ft értékben vásároljon egy összegben.
-A vásárló rendelkezzen érvényes diákigazolvánnyal. (A diákigazolványt regisztrációkor be kell mutatni)
2. Regisztrálni a regisztrációs lap kitöltésével lehetséges. Azon vásárló aki a regisztrációs lapon minden adatot megad jogosult a 10+1 pecsétgyűjtő akcióban részt venni.
3. A diák törzsvásárlói státuszt minden évben az első tanítási napon meg kell újítani, ellenkező esetben s normál törzsvásárlói rendszerbe kerül a vásárló átsorolásba.
4. A törzsvásárlói programban való részvétel feltétele, hogy a résztvevő hozzájárul adatai kezeléséhez. Amennyiben a későbbiekben ezt a hozzájárulást visszavonja, megszűnik részvételi jogosultsága a törzsvásárlói rendszerben. Amennyiben a későbbiekben hozzájárulását részlegesen visszavonja cégünk jogába áll másik törzsvásárlói kategóriába sorolni.
5. A pecsétgyűjtő akciók során 10 pecsétet kell összegyűjteni a bolt által rendelkezésre bocsájtott törzsvásárlói kártyán. Minden 500 Ft értékű vásárlás után 1 pecsét jár.
6. A pecsétek összegyűjtésére és a kártya beváltására az első pecsét megszerzését követő 2 hónapon belül van lehetőség. Ebben az esetben a kártya 500 Ft értékű kedvezményt jelent a 7. pontban részletezett termékek vásárlása esetén
7. A betelt kártyát kizárólag üzletünkben lehet beváltani 500 Ft értékű helyben sütött kilós egységáras péksüteményre, vagy helyben fogyasztott kávé és tea italokra, illetve textil bevásárló táskára. A beváltásnál az éppen rendelkezésre álló áruválasztékból lehetséges vásárolni. Csak névvel ellátott kártyát lehetséges beváltani!
8. A beváltás úgy történik, hogy a kiválasztott termékeket a pénztárgépbe blokkoljuk, majd a vásárlás végösszegéből 500 Ft kedvezményt adunk.
9. Pecsétgyűjtési időszak: 2013. július 16.
Régi kártyák beváltásának határideje: 2013. augusztus 31.
10. Az elveszett törzsvásárlói kártyán lévő pecséteket nem áll módunkba pótolni.
11. A törzsvásárlói kártya készpénzre nem váltható.
12. A törzsvásárlói kártya személyre szóló. Azt másra átruházni nem lehet.
13. Az eseti jellegű akciókról az értesítést e-mailen, vagy sms-en küldjük. Azok igénybevételének feltétele a küldött e-mail, akciós kupon kinyomtatott másolatának bemutatása, vagy az sms telefonkészüléken való bemutatása.
14.  A törzsvásárlói program szabályzatát a Vitál-Fitt Kft. bármikor indoklás nélkül megváltoztathatja.

Jelen módozat érvényes: 2013. július 16.

Joomla Templates by Joomla51.com
Joomla extensions by ZooTemplate.com