TwitterGoogle BookmarksRSS FeedPinterest

Törzsvásárlói program szabályzat

 

Az egri Norbi Update Egészségtudatos Üzlet & Kávézót üzemeltető Vitál-Fitt Kft. törzsvásárlói programot működtet a hűséges, visszatérő vásárlók jutalmazására.
A program két részből áll:
I.    Pecsétgyűjtő promóció
II.    Eseti jellegű akciók
Norbi Update Eger torzsvasarloi11. A programban való részvétel önkéntes. Regisztrálni kizárólag az üzletben lehet személyesen. A regisztráció feltétele, hogy a vásárló minimum 1000 Ft értékben vásároljon egy összegben.
2. Regisztrálni a regisztrációs lap kitöltésével lehetséges. Azon vásárló, aki a regisztrációs lapon minden adatot megad jogosult a 10+1 pecsétgyűjtő akcióban részt venni. Azon vásárló, aki a regisztrációs lapon nem bocsájt minden adatot rendelkezésünkre a 20+1 pecsétgyűjtő akcióban jogosult részt venni.
3. A törzsvásárlói programban való részvétel feltétele, hogy a résztvevő hozzájárul adatai kezeléséhez. Amennyiben a későbbiekben ezt a hozzájárulást visszavonja, megszűnik részvételi jogosultsága a törzsvásárlói rendszerben. Amennyiben a későbbiekben hozzájárulását részlegesen visszavonja cégünk jogába áll másik törzsvásárlói kategóriába sorolni.
4. A pecsétgyűjtő akciók során 10 illetve 20 pecsétet kell összegyűjteni a bolt által rendelkezésre bocsájtott törzsvásárlói kártyán. Minden 1000 Ft értékű vásárlás után 1 pecsét jár.
5. A pecsétek összegyűjtésére és a kártya beváltására az első pecsét megszerzését követő 2 hónapon belül van lehetőség. Ebben az esetben a kártya 1000 Ft értékű kedvezményt jelent a 6. pontban részletezett termékek vásárlása esetén.
Amennyiben a pecsétek összegyűjtése és a kártya beváltására 2 hónapon túl, de 3 hónapon belül kerül sor, úgy a kártya 500 Ft értékű kedvezményt jelent.
6. A betelt kártyát kizárólag üzletünkben lehet beváltani helyben sütött kilós egységáras péksüteményre, vagy helyben fogyasztott kávé és tea italokra, illetve textil bevásárló táskára. A beváltásnál az éppen rendelkezésre álló áruválasztékból lehetséges vásárolni. Csak névvel ellátott kártyát lehetséges beváltani!
7. A beváltás úgy történik, hogy a kiválasztott termékeket a pénztárgépbe blokkoljuk, majd a vásárlás végösszegéből kedvezményt adunk.
8.  Pecsétgyűjtési időszak: 2013. július 16.
Régi kártyák beváltásának határideje: 2013. augusztus 31.
9. Az elveszett törzsvásárlói kártyán lévő pecséteket nem áll módunkba pótolni.
10. A törzsvásárlói kártya készpénzre nem váltható.
11. A törzsvásárlói kártya személyre szóló. Azt másra átruházni nem lehet.
12. Az eseti jellegű akciókról az értesítést e-mailen, vagy sms-en küldjük. Azok igénybevételének feltétele a küldött e-mail, akciós kupon kinyomtatott másolatának bemutatása, vagy az sms telefonkészüléken való bemutatása.
13. A törzsvásárlói program szabályzatát a Vitál-Fitt Kft. bármikor indoklás nélkül megváltoztathatja.

 

Aktuális módozat érvényben: 2013. július 16.

Joomla Templates by Joomla51.com
Joomla extensions by ZooTemplate.com