TwitterGoogle BookmarksRSS FeedPinterest

 Mátyás Update1 története

 

Norbi Update Eger Matyas 1Elmondhatom magamról, hogy életem jelentős részére a mozgás és az egészséges életmód volt a jellemző. Négy éves koromban kezdtem birkózni, a válogatottságig jutottam és jelenleg is az egri klub versenyzője vagy. Emiatt sokan gondolhatják, hogy én könnyen beszélek, hiszen heti 8-11 edzés mellett sosem kellett megküzdenem az elhízással és a túlsúllyal.


Ez mind igaz is lenne, ha 2008-ban nem lett volna egy elég komoly gerincsérülésem, ami miatt mindenféle sporttal fel kellett hagynom. Pont nekem, akinek lételeme volt a mozgás, és aki egy dupla tanórát is csak nagy kínkeservesen tudott végigülni. Szóval ennél nagyobb csapás nem is érhetett volna.
Persze próbálkoztam visszatérni és mocorogni egy kicsit, de nem túl sok sikerrel, mert a sérülésem makacsnak bizonyult és rendszeresen kiújult. Az egyetlen, amit folyamatosan csináltam a gyógytorna, de ugye az mégsem az igazi.
Végül is néhány év alatt felszaladt jó pár kiló. Nem volt veszélyes, de így sem éreztem túl jól magam a bőrömben és a barátoktól, ismerősöktől kritikát is kaptam bőven (Hozzáteszem, hogy jogosan.). Ugye tőlem nem ezt szokták meg.  


A Norbi Update-el bátyám révén ismerkedtem meg, aki ennek az életmódnak köszönhetően jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg. Sokáig még így sem hittem benne (Mintha ez hit kérdése lenne.), úgy gondoltam, a rendszeres sportolás az egyedüli útja a fogyásnak és a súly megtartásának. Igazából nem is értettem, hogy lehetnek olyan ételek, amik lefogyasztanak.


Norbi Update Eger Matyas 2Akkor döntöttem úgy, hogy jobban belenézek, amikor bátyám felvetette, hogy nyissunk egy Norbis boltot, mert még nincs Egerben.
Mint üzlet tetszett az ötlet, már csak az kellett, hogy értsek is valamelyest hozzá. Belevetettem magam a módszer tanulmányozásába és rögtön ki is próbáltam gyakorlatban. 2011 márciusától eleinte csak az elvet követtem. Igyekeztem kizárni mindent, ami 3-as kódú és 2-est is csak ebédre ettem. Az esti saláta némi hússal pedig kimondottan finom, laktató és változatosan elkészíthető volt. Nem mondom, hogy egyszer sem csaltam, de az augusztusi boltnyitásra már 5-6 kilóval könnyebben érkeztem.


Ezt követően már sokkal egyszerűbb volt minden. Körül vett egy csomó finomság, amit büntetlenül ehettem. Decemberre eljutottam oda, hogy a kiinduláshoz képest 17-18 kilóval voltam könnyebb.
Egy kellemes mellékhatás is jelentkezett. A rendszeres tornának és annak, hogy lekerül egy jelentős teher a gerincemről, újra elkezdhettem birkózni és versenyezni is.


A munkámról néhány mondatban csak annyit, hogy családi vállakózásként működünk, ahol egy vásárlóbarát üzletben gondolkodunk. Szeretnénk, hogy ez a bolt ne csak egy újabb hely legyen, ahol az emberek élelmiszert tudnak vásárolni, hanem sokkal többről szóljon, mint a ma olyan divatos, de lelketlen szupermarketek. Fontosnak tartjuk, hogy megismerjük a hozzánk betérő vásárlók és érdeklődők igényeit, lehetőségeit és problémáit, hogy a lehető legjobb tanácsokkal tudjuk segíteni őket.
A kávézás nagy szerelem, nemcsak nekem, hanem az egész családnak. Ezen a téren nagyon válogatós és kritikus vagyok. Itt is célunk, hogy a kávézás különleges élményét nyújtsuk vendégeinknek azzal, hogy újabb és újabb kávé csodákat kínálunk, minőségi alapanyagokból és természetesen a hozzá illő kedves kiszolgálással.
Mindehhez elengedhetetlen, hogy folyamatosan tanuljak és képezzem magam a témában.

Joomla Templates by Joomla51.com
Joomla extensions by ZooTemplate.com