TwitterGoogle BookmarksRSS FeedPinterest

Magdi Update1 története

 

Norbi Update Eger Magdika 1Találkozásom az Update-tel 2006 nyaráig nyúlik vissza. Frigyes a párom több sikertelen fogyókúrán volt túl akkoriban. Egy rádióműsorban hallott beszélgetés Norbival arra sarkalta, hogy megpróbál az Update-tel megszabadulni felesleges kilóitól. Névnapi ajándékként meg is kapta tőlem  a Norbi Titok című könyvet. Belevetettük magunkat az életmódváltásba.

Elolvasva a könyvet, úgy gondoltam csatlakozom és én is ?Updétezni? fogok.  Már csak azért is, mert régebben nekem is  volt problémám a súlyommal. Számosítva 7-8kg + kilóval rendelkeztem. Úgy gondoltam, ha már nagy nehezen lement az a súlytöbblet - ha egy mód van rá - már ne is jöjjön vissza. Imádok enni, az önsanyargató diétákat nem nekem találták ki. Szerencsére hamar bebizonyosodott, hogy nem kell a megszokott ízvilágtól a kedvenc ételeinkről lemondani. Csupán az alapösszetevőket kell egészségesebbre cserélni.

Eleinte el sem mertük hinni, hogy lehet súlycsökkenést elérni úgy, hogy közben jókat eszünk. És működött! Frigyesről szépen peregtek le a kilók. Megszűnt az idegeskedés, Norbi Update Eger 3hogy nem ehetem azt amit  megkívánok. Megszűnt a maró éhségérzet is amit egy hagyományos cukorból, finomított lisztből készült étkezés után éreztem. Most ha megeszek egy Update sütit reggelire, 3-4 órán keresztül jóllakottnak érzem magam.

Akkoriban nem volt még ilyen nagy választék Update termékekből. A vásárlási idő eleinte rendszeresen a duplájára nőtt. Mielőtt belekerült volna a bevásárlókosarunkba egy-egy termék, mindig végigolvastuk azt a bizonyos kisbetűs részt az összetevőkről. Ma már ez sokkal könnyebb, hiszen szinte minden hagyományos élelmiszernek, megtalálható az Update változata is.

Joomla Templates by Joomla51.com
Joomla extensions by ZooTemplate.com