TwitterGoogle BookmarksRSS FeedPinterest

Egy Update1 történet, ami ide vezetett

 

Valamikor réges régen

Ez is csak egy egyszerű szerda reggel volt 2006 júliusában. Elindultam dolgozni, és természetesen a kedvenc reggeli műsorom, a Bumerángot hallgattam az autóban. Persze első utam a pékségbe vezetett. Abba a bizonyosba, ahol azokat a fránya apró sütiket lehetett venni. Aznap is reggel is megvettem vagy 30 dkg tepertős pogácsát.

Norbi Update Eger Frigyes régenSzóval ettem a pogit, és szólt a rádió. Bocsiék épp Norbit hívták telefonon. Update Norbit, ahogy én ismertem. Ismertem?! Ugyan! Semmit nem tudtam arról, hogy mit csinál!

Épp valami dietetikus, vagy orvos, vagy ki a fene támadta Norbit, és erről faggatták. Norbi csak annyit mondott, hogy az a valaki, aki leszólja az ő munkásságát, állítsa sorba azokat az embereket, akit lefogyasztott! Ő is sorba állítja azokat akik az ő módszerével fogytak, és nézzék meg, kinél hosszabb a sor!

Norbi Update Eger Frigyes regen2Na ez az a mondat, ami akkor megváltoztatta addigi hájas életemet. Azt ugyanis tudtam, hogy Norbi nagyon sok embert lefogyasztott.

A történet másik oldala, hogy én ekkor 110 kg voltam, és persze sehogy nem tudtam lefogyni. Nem használt semmiféle csodafogyókúra vagy sport, mert valami nagyon nem volt rendben velem.

Szóval ekkor döntöttem el, hogy utolsó esélyként Norbi módszerével megpróbálok lefogyni. Úgyis közeledett a névnapom, úgyhogy páromtól a Norbi könyvet kértem ajándékba.

Persze volt még egy nyaralás, amin még utoljára annyit zabáltam, ami belém fért. ;)
De ahogy hazaértünk nem volt többet melléevés. 100% Norbi Update!

 

 Norbi Update Eger Frigyes uj3

Egy bevásárlás volt, hogy 1-2 órát is eltartott. Akkor még nem voltak Norbi Update üzletek, sem alapanyagok, ételek nagy választékban. Volt talán puffasztott búza, meg puding, túrórudi, néha müzli, mustár, ketchup. Minden má

 

st úgy vásároltunk, hogy elolvastuk és elemeztük az összetevőket. Amiben nem volt cukor, fehérliszt, azt ehettük.

Norbi Update Eger Frigyes uj

 

A konyhánkat teljesen átalakítottuk. Kidobtunk mindent ami szénhidrát bomba. A recepteket pedig átalakítottuk Update-re.

Ami fura volt, hogy kibírtam. Ez pedig annak volt köszönhető, hogy nem éheztem. Ettem amennyit kívántam, csak Update módon.

Eredmény? Egy év múlva 25 kg-al voltam könnyebb.
Megérte? Igen!

 

Nem is oly rég

Ugrunk az időben, és már 2011 eleje van. Hirtelen ötlet volt. Arra gondoltam, hogy a családunknak kellene valami, ami munkát, megélhetést adhat, de szívesen is csináljuk. Nos, ez az én fejemben egy Norbi Update üzlet volt. Mert Egerben ami volt bezárt, és hát bevallom, nekem is jó lett volna, ha van. :)

Előadtam az ötletem a családnak. Először furcsán néztek rám, de pár nap után mindenki az ezen agyalt. És mivel egy szuper család vagyunk elkészítettük a ?haditervet?

Már csak egy üzlethelység kellett. Na az nem ment egyszerűen. Vagy kicsi volt, vagy nem jó helyen, vagy túl nagy. A nagy viszont jó helyen. De mit csináljunk ekkora helyen? És itt jött a másik szerelem, a kávé. Legyen kávézó ? természetesen cukormentes!

2011. augusztus 17-én nyitottunk.

Igazi családi vállalkozás. Miben vagyunk mások, mint bárki?
-   A sajátunkat csináljuk. Ezt majd észreveszed a hozzáállásunkon,
-   Szeretjük amit csinálunk,
-   Valamelyest értünk is hozzá, amihez pedig nem azt folyton tanuljuk,
-   És van egy fontos elv, ami vezérel: Úgy viszonyuljunk a hozzánk betérőhöz, és azt adjuk neki, amit mi is elvárnánk a helyében!

 

És íme a csapat:

Norbi Update Eger a csapat

Marika néni (Anyu): Ő aki a stabil háttér, kezdettől velünk van, bár mostanában csak akkor jön, ha hárman nem győzzük. Van neki otthon elég dolga. Például, hogy finom Update1 ételeket főzzön. :)

Magdi: Mindent tud a Norbi Update-ról, és hátteréről, hisz egészségügyi végzettsége is van. Persze imádja a kávét. Nemcsak inni, de készíteni is.

Mátyás: Mindent tud a sportról, hisz tesitanár és vagy 20 éve birkózó. Igen. Ő is közeli barátságba került a kávéval. Van pár specialitása.

Frigyes: ez én vagyok. Nem sütök, max. szökőévben egyszer, kávét annál inkább főzök, sőt sok kávéitalt magam találok ki. Én vagyok a felelős a marketingért, az üzletmenetért, azért, hogy legyen elég áru (Magyarán ha nincs valami, engem kell szidni. :) ) Persze kiszolgálok is, mert azt is szeretem.

Reméljük ha betérsz hozzánk elégedetten távozol és szívesen jössz ismét az egri Update-be!

Joomla Templates by Joomla51.com
Joomla extensions by ZooTemplate.com