TwitterGoogle BookmarksRSS FeedPinterest

MI AZ UPDATE?

Az UPDATE termékek hagyományos recepteken alapulnak, csak bizonyos összetevők változnak: a cukor helyett az Update cukrot (természetes édesítőt), a liszt helyett a speciális 6 gramm/100 gramm szénhidrát tartalmú Norbi Update 1 lisztkeverék kerül felhasználásra. Ügyelnek a csökkentett zsír-tartalomra, nem alkalmaznak mesterséges ízfokozó anyagokat, mint amilyen például a nátrium-glutamát. A termékek nem tartalmaznak szintetikus színező anyagokat. A hentesáruk valódi húsból készülnek és nem tartalmaznak cukrot, szőlőcukrot és nitritet. A sütemények tölteléke valódi gyümölcsből készül. Alapelv a minimum felére csökkentett szénhidrát és az igen alacsony /30 alatti/ glikémiás index. A labormérések alapján a péksütemények -70%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaznak. A liszt szénhidrát tartalmát természetes rostokkal, növényi fehérjékkel csökkentik.

 

TÁPLÁLKOZÁSI RENDSZER

 

Az Update három egyszerű, mindenki számára érthető kód használatával segíti a tudatos, egészséges táplákozást.

Az Európában jellemzően fogyasztott mindennapi élelmiszerek egyszerű besololásával bonyolult indexek nélkül segíti a gyors eligazodást, a fogyást, az elhízás megelőzését.

UPDATE 1: 0-24 óráig fogyasztható alacsony szénhidráttartalmú vagy minimum 50%-al csökkentett szénhidráttartalmú?alacsony GI (kevesebb, mint 30-as glikémiás inedexű) hozzáadott cukor nélküli élelmiszerek

UPDATE 2: 6- 15 óráig fogyasztható, az UPDATE 1-nél magasabb szénhidráttartalmú és glikémiás indexű élelmiszerek, melyek legfeljebb kora délutánig, illetve jelentősebb fizikai igénybevétel ? munka, sport ? esetén fogyaszthatóak

UPDATE 3: Kivételesen 6-12 óráig. A legmagasabb szénnhidráttartalmú, gyorsan felszívódó, legmagasabb GI ( glikémiás indexű) élemiszerek, melyek a fogyni vágyók és cukorbetegek számára kifejezetten kerülendők.

 

ÉLETMÓDRENDSZER


AZ UPDATE komplex életmódrendszert kínál. Célcsoportjai az egészségtudatos vásárlók, a fogyni vágyók illetve a cukorbetegek. A csökkentett széndhidráttartalmú, alacsony glikémiás indexű, illetve gluténmentes, de a lehető leginkább hagyományos élvezeti értékekeket kínáló termékskála mellett a legnagyobb hangsúlyt a rendszeres mozgásra helyezi. TV műsorok, fittnesz DVD-k, az életmódrendszer megalkotóinak Schobert Norbertnek és Rubint Rékának havi átlag 15-20 alkalommal megrendezett nyilvános rendezvényei biztosítják az UPDATE sok százezres tömegbázisát. Facebook profiljukat, mely a legnépszerűbb Magyarországon 1,5 millióan lájkolták ezidáig, s napi átlag 150 000-en látogatják.

Joomla Templates by Joomla51.com
Joomla extensions by ZooTemplate.com